Společnost Zátiší Catering připravila ve spolupráci s agenturou Quix večírek pro své klienty, na kterém prezentovala nejnovější trendy v oblasti eventové produkce. Nosným tématem byl tzv. foodtainment, prezentovaný pod heslem Jídlo baví.
Létající kanapky i cukrová vata
Mezi nejzajímavější novinky z dílny Zátiší Catering patřilo svítící UV jídlo podávané ve tmě nebo tzv. table mapping, kdy na prostřeném stole dochází přímo před hosty k vizuálnímu prožitku, který je umocněný hudbou a následným servírováním pokrmů.
Další představenou novinkou byl oxygen bar, tedy atmosférická stanice, kde bylo možné „ochutnat“ kyslík měnící barvu nebo životně důležitý plyn jen inhalovat a odpočívat za zvuků relaxační hudby.
Návštěvníky se snažily oslovit i neidentifikovatelné létající objekty, kanapky servírované za pomoci létajícího útvaru, který je naplněný heliem a během večera proplouvá za lehké asistence přítomné hostesky mezi samotnými hosty.
Pod pojmem ice pan byl prezentován kreativní zmrzlinový stůl, na kterém se zmrzlina nejen podává, ale přímo vyrábí, food wall zase symbolizuje stěnu plnou jídla, která má hosty pobavit pomocí vtipných kornoutků, hravých špízů nebo živých rukou nabízejících třeba koláčky štěstí.
Pro večírek bylo vybráno interaktivní prostředí pražského muzea voskových figurín Grévin. Zábava, kreativita a unikátnost eventu, to jsou atributy, podle kterých se dnes klienti rozhodují, kdo bude jejich cateringovým partnerem.