Cider, osvěžující nápoj z kvašeného jablečného moštu, se stal svým způsobem hitem dvou posledních sezon. Samozřejmě těch letních. Plzeňský Prazdroj se s tím ale nechce smířit a jako jediný prodejce zdůrazňuje, že jeho cider se hodí ke konzumaci i v zimních měsících. Přesvědčí spotřebitele, aby začali pátrat, jak na horký cider, třeba tímto CLV?
Osobně proti pití cideru v zimě nic nenamítám, ale preferovala bych spíš ten studený. Věřím však, že se najdou spotřebitelé, kteří horký ze zvědavosti ochutnají, zvlášť když se jim příležitost naskytne v gastro podnicích.
Andrea Jandová, jednatelka, Friendly Friends
Zpracování neurazí, ale nápad tam žádný nevidím. Sdělení je jasné, stručné, plně srozumitelné. Jestli mě to přinutí, abych si ohřál cider? Možná ano, nikdy jsem to nedělal.
Václav Sochor, senior konzultant, Bison & Rose