V Praze, na adrese Národní 63/26, v přízemí obchodního domu Máj, dnes otevírá první pobočka německého healthy conceptu dean&david.
„Značka dean&david přináší do České republiky svou vizi moderní gastronomie: kvalitní, poctivé a jednoduché jídlo, které je nejen rychlé, ale také chutné. Je to místo, kde se každý může cítit dobře – setkat se s přáteli, dát si skvělou kávu nebo třeba jen rychlý snack do ruky,“ píše se v tiskové zprávě.
Prostor, kde se setkává komunita
Pražský dean&david není jen o jídle, je o lidech, komunitě a pohodové atmosféře. „Věříme, že jídlo spojuje. Proto jsme vytvořili místo, kde se může každý cítit vítán,“ říká Jan Hejda, CEO dean&david Czech Republic.

Menu s mezinárodním kontextem
Bowls s quinoou, teplé, ručně připravené wrapy s bohatou náplní, flatbready a sendviče – to jsou hlavní taháky nabídky dean&david.
Na své si přijdou i milovníci kari pokrmů, které čerpají inspiraci z thajské a indické kuchyně, nebo fanoušci sezonních polévek. V dean&david nezapomínají ani na ty, kdo si chtějí pochutnat na něčem sladkém či osvěžujícím.


Přírodní smoothies a za studena lisované džusy doplňuje káva od lokální značky Nordbeans.
Autenticita a udržitelnost v každém detailu
„Každé jídlo v dean&david je připravováno pouze z pečlivě vybraných přírodních surovin, bez použití jakýchkoliv umělých přísad či dochucovadel. Klíčovou roli zde hraje také udržitelnost – od opakovaně použitelných obalů až po biologicky rozložitelné misky či recyklované tašky,“ dodává tisková zpráva.